imagine

Platforma de freelancing din RM

Sursă convenabilă concepută pentru căutarea clienților sau freelancerilor având ca scop lucrul la distanță

Găsiți specialiști talentați sau agenții

Găsiți clienți, specialiști din diferite categorii oferite la alegere
Programare

Oferte din Categoria "Programare"

Cercetează
IT & Rețele

Oferte din categoria "IT & rețele"

Cercetează
Știința & Analiza datelor

Oferte din categoria "Știința și analiza datelor"

Cercetează
Inginerie & Arhitectură

Oferte din categoria "Inginerie & Arhitectură"

Cercetează
Design & Creativitate

Oferte din categoria "Design & Creativitate"

Cercetează
Texte

Oferte din categoria "Copywriting"

Cercetează
Traduceri

Oferte din categoria "Traduceri"

Cercetează
Drept

Предложения из категории "Право"

Cercetează

Începe ca o companie

Prin înregistrarea ca o companie, veți obține posibilitatea de a crea sarcini, comenzi, trimite oferte freelancerilor sau să lăsați recenzii executanților. De asemenea, veți avea acces la un cabinet personal convenabil, cu posibilitatea de a trimite mesaje private executanților, și o mulțime de bonusuri plăcute, care vă va permite să lucrați convenabil pe platforma.

Începe ca freelancer

Prin înregistrarea ca freelancer, veți obține posibilitatea de a crea profilul dvs., care vă va permite să primiți comenzi de la companii sau clienți interesați de dvs. De asemenea, veți avea acces la un cabinet personal convenabil, cu posibilitatea de a trimite mesaje private clienților și multe alte bonusuri plăcute, care vă vor permit să lucrați convenabil pe platformă.

Articole utile

Articole utile, știri, precum și recomandări care aparțin diferitelor categorii și pot fi informative pentru dvs.

Ce este MWork?

Mwork.md – este o platformă de freelancing din Republica Moldova, pe care clienții și freelancerii din toată lumea pot să se găsească unul pe altul.
A fost creată în 2020 după analiza pieței digitale din Moldova, care a arătat că specialiștii, precum și antreprenorii, nu au canale eficiente de comunicare.

Cum funcționează platforma ?


Pe site, clientul plasează o descriere a sarcinii pe care trebuie să o efectueze, după care freelancerii răspund lăsând oferta lor, iar clientul are posibilitatea de a alege cea mai avantajoasă ofertă.
La momentul dat plata se efectuiază direct de la client la specialist. Pe platforma noastră aveți posibilitatea să lăsați recenzii privind efectuarea lucrărilor, ceea ce vă poate ajuta la alegerea specialistului potrivit pentru executarea eficientă a lucrărilor dvs.

Care sunt avantajele proiectului MWork?

Pentru activitatea sa, platforma nu preia comision din suma totală al proiectului, deoarece tranzacția are loc direct între client și executor.
MWork are un sistem de reputație neobișnuit. Clientul are posibilitatea de a vedea numărul total de proiecte realizate de freelancer, bugetul câștigat pentru realizarea proiectelor, precum și numărul total de recenzii pozitive și negative despre executor.
Principalul avantaj al MWork față de alte platforme este numărul mare de lucrări publicate de clienți. Nu veți găsi o altă platformă în Moldova cu un astfel flux de comenzi potențiale.
Dar, cel mai important lucru este că, aici puteți găsi un proiect atât pentru începători, cât și pentru profesioniști în domeniul lor. Chiar și specialiștilor cu profil îngust de lucru, cărora le este cel mai greu să găsească job la distanță, vor găsi ceva interesant aici .
În prezent, MWork este cea mai populară platformă din Moldova.
Multe companii utilizează MWork ca sursa principală de a obține comenzi. Pentru a face acest lucru, ei creează profilul agenției lor  pe MWork — un profil special pentru un grup de freelanceri.

Găsiți un proiect

Alegeți o modalitate convenabilă de a găsi un loc de muncă la distanță